Gratis verzending > € 75
30 dagen retourrecht
Makkelijk retourneren
Veilige webshop
+31 (0)85 40 10 130 10:00 - 17:00 uur

Copyright policy

WereldwinkelOnline.nl is een webshop van Velua V.O.F. in Harderwijk, Nederland. Velua is eigenaar van de domeinnaam, de handelsnaam en heeft licenties verworven voor de softwarepakketten die in deze webshop gebruikt worden. 

Indien u van mening bent dat wij inbreuk maken op rechten van derden, dan verzoeken wij de eigenaar van die rechten met ons contact op te nemen.

Iedere serieuze melding van inbreuk op rechten van derden zullen wij beoordelen. Indien de melding terecht is zullen wij de betreffende gegevens aanpassen of verwijderen. Een serieuze melding bevat tenminste de volgende onderdelen: 

  • Een fysieke of elektronische handtekening van een persoon die geautoriseerd is om namens de eigenaar van het recht/de rechten waarop wij inbreuk maken op te treden. 
  • Identificatie van het copyright, trademark of andere rechten waarop de inbreuk betrekking heeft. 
  • De URL(s) of product nummer(s) die verwijzen naar het ontwerp of de gegevens waarop de inbreuk betrekking heeft. Een algemene verwijzing naar labelwebshop.eu is niet voldoende, u dient een volledige, gedetailleerde link te vermelden. 
  • Uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. 
  • Een verklaring waarom u van mening bent dat het ontwerp(element), de tekst(en) of producten in de door ons toegepaste vorm niet toegestaan zijn door de eigenaar van de rechten, diens vertegenwoordiger of de wet. 


Onze Copyright Officer kunt u bereiken via ons contactformulier.